Авторизация

САП оголосила про підозру Труханову

САП оголосила про підозру Труханову

Спеціалізована антикорупційна прокуратура оголосила меру Одеси Геннадію Труханову  про підозру в декларуванні недостовірної інформації. Про це САП повідомляє у себе в  Facebook.

"Геннадій Труханов підозрюється в поданні суб'єктом декларування завідомо недостовірних відомостей у деклараціях особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування,... за 2015-2016 роки", - уточнює САП.


Стаття 366-1 КК України передбачає покарання за це у вигляді штрафу від двох тисяч п'ятисот до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від ста п'ятдесяти до двохсот сорока годин, або позбавлення волі на строк до двох років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

6 березня прес-служба НАБУ повідомила, що детективи змушені закривати десятки кримінальних проваджень за статтею про незаконне збагачення. Серед інших було закрито і одну зі справ проти мера Одеси.


Реклама

Труханов, нагадали в НАБУ, звинувачується у заволодінні 185 млн грн міського бюджету і справа проти нього слухається в Малиновському райсуді Одеси. У бюро підкреслили, що рішення КСУ про незаконне збагачення до цього судового процесу відношення не має, тому як чиновника звинувачують в корупційному злочині за іншою статтею - ч. 5 ст.191 КК.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка