Авторизация

Головний критик Євробачення розповів, яку музику слухає

Головний критик Євробачення розповів, яку музику слухає

Віце-прем'єр-міністр В'ячеслав Кириленко вважає, що в Україні дуже багато гідних виконавців і груп. Про це він повідомив в інтерв'ю LIGA.net.

"Уподобання в мене усталені протягом багатьох років: ВВ, Океан Ельзи, Kozak System, Бумбокс, СКАЙ, Друга Ріка. Із новіших - Антитіла, Один в каное та багато інших", - сказав він.


За словами Кириленка, в Україні безліч виконавців належного рівня, до яких немає питань з боку громадськості і які могли б поїхати на Євробачення.
Реклама

За підсумками національного відбору право представляти Україну отримала фіналістка нацвідбору MARUV (Анна Корсун). Відразу після перемоги співачки Кириленко заявив, що Україну не може представляти учасник,який гастролює на території РФ. У підсумку контракт з MARUV підписаний не був, а Україна відмовилася від участі в конкурсі.



Транслювати Євробачення-2019 в Україні будуть, але голосувати українці не зможуть. Голова правління НСТУ  Зураб Аласанія сказав, що, в разі перемоги Росії на конкурсі в цьому році, Україна відмовиться від участі й у наступному.


Інтерв'ю: Кириленко: відмова від Євробачення - помилка. Є інші артисти

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?