Авторизация

Спроба підкупу Тимошенко. Затриманий заявив про провокації: відео

Спроба підкупу Тимошенко. Затриманий заявив про провокації: відео

Сьогодні, 7 березня, затриманий за підозрою в спробі підкупу кандидата в президенти Юрія Тимошенка глава Партії захисників України Тарас Костанчук заявив про провокації проти нього. Про це йдеться в зверненні з будівлі прокуратури.

"Мене викликали з відпустки, цей придурок Тимошенко Юра, який благав мене допомогти йому зіскочити з теми бути технічним кандидатом (на виборах, - ред.). Сказав, що його залякують, що він боїться. Для того, щоб зіскочити з теми, йому потрібно повернути гроші тим людям, які внесли за нього заставу (в ЦВК, - ред.) 2,5 млн грн. Попросив у мене ці гроші. Сказав, що його вб'ють, якщо він не поверне гроші. Попросив ще грошей на розвиток партії. Погодився після цього вступити в нашу партію, бути нашим обличчям", - заявив він.


Костанчук додав, що прилетів на два дні в Україну, залишивши дружину на курорті. В провокації він звинуватив чинну владу.

"Була спланована провокація проти мене, тільки для того, щоб закрити мені рот. Крапка. Ось і всі сенсації", - сказав він.


Сьогодні, 7 березня, відбудеться судове засідання, де Костанчуку оберуть запобіжний захід.



Раніше в Генпрокуратурі повідомили, що двоє осіб були затримані безпосередньо під час передачі грошових коштів за відмову Тимошенка від участі у виборах глави держави. Йому за це пропонували 5 млн гривень. Кандидат в президенти звернувся з відповідною заявою до ГПУ.


Тарас Костанчук з позивним Бішут влітку 2014-го служив у батальйоні Донбас, комбатом якого був нардеп Семен Семенченко. Був його помічником. В цьому ж році був довіреною особою кандидата в президенти від Опоблоку Юрія Бойко. У 2015 році балотувався в мери місті Вишневе від партії БПП. У 2019 ЦВК відмовила Костанчуку в реєстрації в якості кандидата в президенти.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка