Авторизация

"Тупий і ще тупіший". Тимошенко про скандал з однаковим прізвищем

"Тупий і ще тупіший". Тимошенко про скандал з однаковим прізвищем

Кандидат в президенти від партії ВО Батьківщина Юлія Тимошенко  вважає, що історія з нібито спробою підкупу ще одного кандидата Юрія Тимошенка покликана відвернути увагу суспільства від розслідування журналістів про махінації у дежконцерні Укроборонпром. Про це вона повідомила на прес-конференції, передає кореспондент LIGA.net.

"Це все нагадує одну дуже відому американську кінокомедію, в якій беруть участь Порошенко і Луценко. Називається ця кінокомедія "Тупий і ще тупіший". Мені дуже шкода, що вони розігрують серіал і думають, що цей серіал з Юрієм Володимировичем Тимошенком прикриє корупційний скандал президента" , - сказала вона.


За словами лідера Батьківщина, один із затриманих є наближеним до заступника голови парламентської фракції БПП Сергія Березенка.

Вона вважає Юрія Тимошенкпринизливої ​​політтехнологією Банковій і закликає Петра Порошенко "зняти свого технічного кандидата" і просить виборців не помилитися при голосуванні 31 березня.


Реклама

Вчора ГПУ заявила про затримання двох людей за підозрою в спробі підкупити 5 млн гривень кандидата в президенти Юрія Тимошенка, щоб він відмовився від участі у виборах. Кандидат сам заявив в ГПУ. Затримано Олександра Іщенка (про нього майже нічого не відомо) і  Тараса Костанчука - екс-боєць батальйону Донбас, колишній помічник нардепа Семена Семенченка. У 2015 році балотувався в мери місті Вишневе від партії БПП. У 2019 ЦВК відмовила Костанчуку в реєстрації в якості кандидата в президенти.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка