Авторизация

Опора побачила в "Лізі сміху" незаконну агітацію за Зеленського

Опора побачила в "Лізі сміху" незаконну агітацію за Зеленського

У громадянській мережі Опора заявили, що зафіксували ознаки агітації за кандидата в президенти Володимира Зеленського на концертах шоу "Ліга сміху", які проходили в січні 2019 року в регіонах України. Про це на прес-конференції заявив аналітик мережі Олександр Клюжев, повідомляє Укрінформ.

"Наші спостерігачі звернули увагу, що в січні 2019 року на концертах, організованих продюсерським центром Ліга сміху, засновником якого є кандидат на пост президента Володимир Зеленський, були зафіксовані ознаки агітації, а саме транслювалося звернення Зеленського", - сказав Клюжев.


За його словами, відповідно до закону про вибори, кандидат має право підтримувати концерти або інші розважальні заходи, але робити це має з виборчого фонду.

Разом з тим відомо, що 25 лютого Верховний суд відмовив журналістці і кандидату в президенти Юлії Литвиненко в задоволенні позову проти Зеленського і телеканалу 1+1, в якому Литвиненко вимагала визнати незаконною передвиборчою агітацією трансляцію 12 епізоду 4 сезону шоу "Ліга Сміху" на 1+1. Про це повідомляє theБабель, в розпорядженні якого є відповідне рішення суду.


Також Литвиненко вимагала встановити факт порушення фінансування виборчої кампанії Зеленського.



Свої вимоги журналістка обґрунтовувала тим, що "витрати на зйомку телепередачі були не за рахунок коштів виборчого фонду", що є порушенням закону.


Суд в відмовив Литвиненко в повному обсязі, оскільки вона не змогла надати доказів порушень.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?