Авторизация

Гладковський-молодший подав до суду на журналістів

Гладковський-молодший подав до суду на журналістів

Фігурант розслідування про розкрадання оборонного комплексу, син колишнього першого заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони Олега Гладковського Ігор подав до суду на журналіста-розслідувача Дениса Бігуса. Про це повідомляє портал Судова влада.

Гладковський-молодший подав позов 4 березня 2019 року в Подільський районний суд Києва. Справа №: 758/2931/19.


Натисніть, щоб збільшити:




Відповідачі - громадська організація "ТОМ 14", керівник програми Наші гроші Денис Бігус і журналіст-розслідувач Леся Іванова. Суддя - Володимир Гребенюк.


25 лютого журналісти  оприлюднили розслідування про можливі махінації групи осіб на чолі з сином першого заступника секретаря РНБО і бізнес-партнера президента  Олега Гладковського.


У схемі, за даними проекту Наші гроші, брали участь сам Гладковський, його син Ігор і кілька ділків, які працювали з контрабандистами, а також директори оборонних заводів, в тому числі глава Укроборонпрому Павло Букін.



Журналісти заявляють, що пов'язані з Гладковським-молодшим фірми-прокладки кілька років поставляли Укроборонпрому контрабандні комплектуючі з РФ за завищеними цінами. В одному з сюжетів йшлося про завищення цін на авіадеталі для контракту з Казахстаном.


На наступний день Порошенко відсторонив Гладковського, а потім і звільнив. Син Гладковського записав ролик-пародію на розслідування.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка