Авторизация

Аваков заявив, що біля офісу Зеленського знайшли прослушку: фото

Аваков заявив, що біля офісу Зеленського знайшли прослушку: фото

Під офісом кандидата в президенти Володимира Зеленського  виявлено елементи апаратури для прослуховування. Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, повідомляє прес-служба МВС.

"Поліція Києва виявила під офісом кандидата в президенти Володимира Зеленського елементи апаратури прослуховування. Ведеться розслідування", - сказав Аваков.


У поліції кажуть, що до них надійшло повідомлення про підозрілу коробку на даху будівлі по вулиці Білоруській.

На місці події до поліцейських звернувся охоронець Зеленського, який розповів, що на даху житлового будинку невідомі особи встановлювали підозрілі предмети.


Предмети перевірили співробітники вибухотехнічної служби - небезпеки для життя людей вони не являють.


Відомості зареєстровано в Журнал єдиного обліку заяв і повідомлень Шевченківського управління поліції. Вирішується питання про надання події правової кваліфікації.


Пізніше в поліції повідомили, що слідчі почали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 359 (Незаконне придбання, збут або використання спеціальних технічних засобів отримання інформації) Кримінального кодексу.






На кінець зими рейтинг чинного глави держави  Петра Порошенка перевершив показник Юлії Тимошенко. Проте, за умови виходу до другого туру президентських виборів (якщо б він відбувся в кінці лютого) Порошенко програв би як Тимошенко, так і Зеленському. Про це йдеться в новому соціологічному дослідженні групи Рейтинг.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?