Авторизация

Ватажок бойовиків смертельно хворий: кого може поставити Кремль

Ватажок бойовиків смертельно хворий: кого може поставити Кремль

Кремлівська маріонетка в Луганську, ватажок бойовиків терористичної організації ЛНР Леонід Пасічник смертельно хворий, тому в Москві йому шукають заміну. Про це сьогодні LIGA.net  повідомили кілька співрозмовників на правах анонімності.

За їх словами, Пасічнику медики "дали максимум шість місяців".


"Розглядають кілька кандидатур. Не здивуюся, якщо Плотницький повернеться. Може бути і Дейнега ("міністр закордонних справ" терористів ЛНР, - ред.). Всі рішення тут приймаються з боєм курантів", - сказав співрозмовник.

За його словами, на місцевих телеканалах у прямому ефірі Пасічника взагалі не видно.


Інше джерело додало, що з приходом Пасічника в місті ситуація стала значно гірше. "Доріг немає, ожеледь сильна, суцільний каток, йти неможливо, немає навіть піску", - уточнив воно й додало, що в центр Луганська бойовики спеціально виганяли військову техніку, щоб "хоч трохи його розчистити".


24 листопада 2017 року замість бойовика Ігоря Плотницького, який втік в РФ, Кремль поставив Пасічника.



31 січня 2019 року повідомлялося, що Пасічнику зробили операцію на серці, тому його можуть замінити іншою кремлівською маріонеткою.


ДНР і ЛНР - терористичні організації, які захопили за підтримки Російської Федерації частину Донецької та Луганської області України. Обидві організації створені, фінансуються і утримуються Росією, звідки, крім іншого, терористи отримують бойовиків, інструкторів, а також важку техніку, зброю, боєприпаси та паливо.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка