Авторизация

Вісті з Полтави - Володимир Гриценко — кандидата у народні депутати України по 145-му виборчому округу від політичної партії «Опозиційна дебаркадер — За життя»


Вісті з Полтави - Володимир Гриценко — кандидата у народні депутати України по 145-му виборчому округу від політичної партії «Опозиційна дебаркадер — За життя»


Засновник та лідер політичної партії «Опозиційна платформа — За життя» Юрій Бойко представив кандидата у народні депутати України по 145-му виборчому округу від політичної партії — Володимира Гриценка


Під час візиту до Полтави Юрій Бойко представив полтавцям кандидата у народні депутати України по 145-му виборчому округу — Володимира Гриценка. Лідер політичної партії «Опозиційна платформа — За життя» охарактеризував кандидата Володимира Гриценка як порядного, надійного, кваліфікованого, а головне — патріот своєї батьківщини.



Юрій Бойко розповів, що довіряє Володимиру Гриценку, адже він з партією разом 5 років. На Володимира Гриценка був надзвичайний тиск, але він витримав — відкрив громадську приймальню, весь час спілкується з людьми, знає чого вони потребують та допомагає.



— Я вважаю, що Володимир Гриценко зможе зробити більше для людей, коли стане депутатом. — пояснив Юрій Бойко.



Володимир Гриценко — відомий на Полтавщині активіст. Він довів своїми справами, що не лише знає проблеми людей, а і вміє їх вирішувати. Він здобув досвід за 5 років депутатства у Полтавській районній раді. Мешканці Полтави зазначають, що він реагує на будь-яке звернення та намагається допомогти. Якщо Володимир Гриценко обіцяє допомогти, то обов’язково допомагає.



Під час зустрічі з Юрієм Бойко мешканці Полтави також зауважили, що громадська приймальня працює навіть у суботу.



— Ми повинні 21 липня на парламентських виборах підтримати партію «Опозиційна платформа — За життя» для того, щоб і надалі відстоювати наші права — звернувся до полтавців Володимир Гриценко.



Під час зустрічі лідер партії Юрій Бойко наголосив, що його команда має реальний механізм для зниження тарифів на газ до 3 800 грн за 1 тис. куб. м. Справжня вартість електроенергії також має бути на 30% менша. Крім того, однопартійці також знають шлях до виходу житлово-комунального господарства з колапсу.



Кандидат у народні депутати України Володимир Гриценко один із тих людей, котрий зможе допомогти країні!


Прес-служба полтавської громадської приймальні Народного Депутата України Юрія Бойка

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?