Авторизация

Вісті з Полтави - Прокуратура оскаржує виправдання обвинувачуваного у вбивстві та розчленуванні брата — апеляцію розглянуть лише у жовтні


Вісті з Полтави - Прокуратура оскаржує виправдання обвинувачуваного у вбивстві та розчленуванні брата — апеляцію розглянуть лише у жовтні

Ігор Кійко

Виправданого Октябрським райсудом обвинувачуваного у вбивстві та розчленуванні брата звільнили з-під варти — апеляційну скаргу прокуратури розглянуть лише у жовтні


24 травня Полтавський апеляційний суд завершив підготовче засідання щодо апеляційної скарги прокуратури на вирок Октябрського райсуду Полтави. Своїм вироком колегія судів виправдала Ігоря Кійка — обвинувачуваного у вбивстві та розчленуванні брата. Розгляд апеляції призначили на 1 жовтня 2019 року.






Нагадаємо, слідство встановило, що у березні 2016 року Ігор Кійко убив свого рідного брата Богдана та розчленував його труп, а частини тіла викинув у річку Коломак. Окрім того, у матеріалах досудового розслідування міститься інформація про загадкове зникнення батьків Ігоря та Богдана Кійків.



1 квітня 2019 року суд прийшов до висновку, що провину Ігоря Кійка слідство та прокуратура так і не довели. Тому судді Віталій Микитенко, Анатолій Савченко та Олександр Струков виправдали обвинуваченого. Відповідно до Єдиного державного реєстру судових рішень, Ігоря Кійка звільнили з-під варти одразу ж у залі суду.



Наразі прокуратура оскаржує вирок Октябрського райсуду Полтави. Але Полтавський апеляційний суд не поспішає з розглядом справи — засідання призначили лише на 1 жовтня 2019 року.



Попри більш, ніж 2 роки розслідування, без відповіді залишається два питання: куди поділися батьки Ігоря Кійка та хто вбив і розчленував його брата? Адже безвісти зниклих Тетяну та Володимира Кійків досі не знайшли і їхня доля невідома. Крім того, якщо Ігор Кійко дійсно не причетний до вбивства брата, тоді вже понад 3 роки на свободі перебуває людина, яка, вбила людину, розчленувала труп та викинула частини тіла у річку.


Дар’я ЛЕБЕДЄВА

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?