Авторизация

Акції та спеціальні пропозиції на суші від Sushiya

 Суші – чудова страва, яка подобається дорослим та дітям. Їх замовляють з приводу та без. Суші та роли доставка готують з різноманітними начинками, тому обирати є з чого. Потрібно лише розуміти, що хочеться спробувати чи скуштувати знову. В мережі японських ресторанів Sushiya пропонують смачні страви, приготовані з дотриманням усіх правил. Для заощадження коштів діють акції на суші, якими можна скористатися та отримати гарну знижку. Додатковий бонус – неперевершений смак та висока якість. 

Спеціальні пропозиції суші від Sushiya

Про що саме йде мова? Перш за все ресторан дарує приємні бонуси на День народження. Іменинники отримують знижку 15% на будь-які страви з меню. Бонус отримують відвідувачі, які зареєструвались на сайті та вказали дату свого народження. Скористатись знижкою можна безпосередньо в День народження або ж протягом наступних семи днів. Учасники отримують привітальну листівку на електронну пошту, в якій міститься унікальний штрих-код. Його показують кур’єру чи офіціанту. 

Розглядаючи акції на суші Київ, варто відмітити й знижки на самовиніс. За бажанням можна забрати замовлення самостійно та отримати знижку 10%. Реферальна програма – ще одна можливість отримати бонус. Учасники автоматично отримують 50 гривень за кожного друга, що скористався унікальним промокодом та оплатив замовлення. Чим більше друзів, тим кращий подарунок. Ніяких обмежень в цьому немає. 

Є й інші спеціальні пропозиції суші. До них належить PhilaDay щосереди. Клієнти, що замовляють суші на суму від 1000 гривень, отримують чудовий подарунок – один рол на вибір за одну гривню.  

Чому вигідно замовляти роли від Сушія?

Назвемо головні переваги:

  • швидка доставка – кур’єри викладаються на 100%, ніде не затримуються та вчасно доставляють замовлення;
  • вигідні знижки Sushiya – у багатьох випадках можна заощадити кошти та отримати справжню гастрономічну насолоду;
  • бездоганна якість – суші готують зі свіжих інгредієнтів. Цьому приділяється максимальна увага;
  • різноманітне меню – на вибір представлено багато позицій. Наприклад, Філа в шапці з креветкою, Філадельфія Де Люкс з тунцем, Дабл фіш, Золотий Дракон, Кранч рол з крабміксом.

Знижки Sushiya – можливість заощадити кошти та пригостити друзів смачною стравою. В мережі ресторанів японської кухні діє багато цікавих пропозицій, тому обирайте те, що підходить, та замовляйте роли чи суші сети з доставкою додому!

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?