Авторизация

Під опікою УЧХ перебувають понад 7 тис. самотніх літніх людей

Під опікою Українського Червоного Хреста (УКХ) перебувають понад 7 тис. самотніх літніх людей.


"Наразі Український Червоний Хрест допомагає 7 398 підопічним на підконтрольних Україні територіях. Тільки за серпень 2024 року наші соціальні помічниці здійснили 94 400 візитів та надали 723 277 послуг людям похилого віку", - наводить слова керівниці напряму "Догляд вдома" Зої Погорілої УЧХ у фейсбуці.



Під опікою УЧХ перебувають понад 7 тис. самотніх літніх людей

Майже 1300 соціальних помічників в Україні стали не лише надійною підтримкою для тих, хто залишився сам-на-сам із побутовими проблемами, а й справжніми друзями та розрадою під час війни.


Соціальні помічники прибирають житло, проводять заміну постільної білизни, готують їжу, допомагають дотримуватися особистої гігієни, закуповують і доставляють товари першої необхідності (продукти харчування, ліки та побутову хімію), супроводжують до лікаря, допомагають проводити оплати за комунальні послуги, вирішують питання у відновленні сімейних зв'язків.


"Не менш важливою складовою цієї допомоги є звичайне людське спілкування, якого часом так не вистачає самотнім людям похилого віку", - зазначили в УЧХ.


1 жовтня світ відзначає Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблеєю ООН.


 

 



 


 


Сообщает interfax.com.ua

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?