Авторизация

Хірурги чергової місії Face the Future Ukraine проведуть ще 30 реконструктивних операцій обличчя пораненим українцям


Хірурги чергової місії Face the Future Ukraine проведуть ще 30 реконструктивних операцій обличчя пораненим українцям
Хірурги міжнародного проєкту Face the Future Ukraine, у якому беруть участь фахівці Канади, США та України, у межах четвертої місії проведуть ще 30 реконструктивних операцій обличчя пораненим українцям.

Як повідомляють у пресрелізі БФ "Пацієнти України", четверта місія відбудеться в Івано-Франківську на початку жовтня.


У межах трьох попередніх місій хірурги прооперували понад 100 українців, які отримали мінно-вибухові поранення. Частині пацієнтів під шкіру було встановлено індивідуальні імпланти замість відсутніх фрагментів кісток.



У межах місій хірурги проводили операції з відновлення частини носа, готували до протезування очниці, прибирали шрами з облич.

Проєкт Face the Future Foundation створено у співпраці з такими організаціями, як Face The Future Foundation, Razom for Ukraine, Still Strong, у партнерстві з БФ "Пацієнти України", проєктом "Реабілітація травм війни", Українською асоціацією ендоскопічної хірургії голови та шиї, Івано-Франківською ОКЛ, Healing The Children North East East, Umana за підтримки Посольства Швейцарії в Україні, компанії "Метінвест", Nova Ukraine, Materialise, Yellow Blue Force Foundation, Transmed, Medtronic.


Сообщает interfax.com.ua

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?