Авторизация

Правоохоронці розпочали розслідування у зв'язку зі смертю 14-річного хлопчика після видалення зуба в лікарні Кривого Рогу

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом можливого неналежного виконання професійних обов'язків медпрацівниками у зв'язку зі смертю 14-річного хлопчика після видалення зуба в одній із лікарень м. Кривого Рогу Дніпропетровської області.


"За процесуального керівництва Криворізької центральної окружної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом можливого неналежного виконання професійних обов'язків медпрацівниками, що спричинило тяжкі наслідки неповнолітній дитині (ч. 2 ст. 140 КК України)", - йдеться в повідомленні Офісу генпрокурора в телеграм-каналі в понеділок.


За даними слідства, 4 лютого 2024 року в одній із лікарень Кривого Рогу проводили видалення зуба 14-річному хлопчику під дією місцевого наркозу.


"Вдома дитині стало зле. Його було госпіталізовано до лікарні. Наступного дня хлопчик помер у реанімаційному відділенні", - зазначено в повідомленні.


Наразі тривають слідчі дії, встановлюють усі обставини.


Досудове розслідування здійснює слідче відділення поліції №4 Криворізького районного управління поліції ГУНП у Дніпропетровській області.


 


Сообщает interfax.com.ua

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка