Авторизация

Підтяжка повік або блефаропластика - чудовий подарунок до Нового року!

Зміни, які відбуваються в людині з віком, найчастіше відбиваються передусім на її обличчі. Шкіра, особливо навколо очей, стає в'ялою і менш еластичною, втрачає пружність, куточки повік опускаються, з'являються непривабливі мішки і «сіточка» з зморшок.

Щоб поліпшити зовнішність і повернути погляду колишню яскравість і виразність, пластичні хірурги проводять підтяжку повік (т. зв. блефаропластика), яка дає моментальні результати, що зберігаються тривалий час. Цей дієвий метод омолодження обличчя, зокрема повік, неймовірно ефективний і довгостроковий (Детальніше про блефаропластику в Києві див. тут).

При цьому фахівці провідної в Україні клініки пластичної хірургії FIDO в Києві відзначають, що вік пацієнтів, які в перший раз хочуть зробити підтяжку повік, буває різним. Це залежить від анатомічної будови обличчя людини, її персональних особливостей, способу життя і наявних недоліків шкіри.

Види блефаропластики

Корекція повік зараз - це досить поширена і затребувана пластична операція на обличчі, яку хірурги роблять тисячам жінкам і чоловікам у всьому світі.

Блефаропластика буває наступних видів:

Підтяжка верхніх повік. У процесі цієї процедури лікар надрізає ділянки шкіри уздовж природних складок, тому згодом шрами не помітні. Потім він видаляє або перерозподіляє надлишки жирової тканини або м'язів, а надлишкову шкіру відрізає. Так, досвідчений і кваліфікований хірург клініки FIDO правильно визначить, скільки шкіри потрібно видалити, щоб повіки могли нормально закриватися.

При здійсненні верхньої блефаропластики усувається провисання шкіри над очима, причому цей вид операції покращує не тільки естетику обличчя, але і зір, оскільки видалення навислої шкіри збільшує бічний огляд. Особливо цей ефект відзначають програмісти, копірайтери, дизайнери та представники інших професій, які багато часу проводять за комп'ютером.

Корекція нижніх повік. У процесі цієї процедури видаляються мішки під очима, жирові грижі, надлишки шкіри. В окремих випадках здійснюється безшовна транскон'юктивальна підтяжка, яка призначена для пацієнтів молодого віку, оскільки під час операції видаляються тільки жировики, без висічення надлишків шкіри.

Кругова блефаропластика. Одночасно проводиться корекція і верхніх, і нижніх повік. Операція триває до 3 годин, оскільки за цей час хірургу необхідно усунути максимальне число наявних дефектів.

Блефаропластика може проводитися під місцевим знеболенням або під загальним наркозом, в залежності від бажання пацієнта, наявності або відсутності показань і від складності операції.

Відновлення та догляд в післяопераційний період

Блефаропластика не справляє негативного впливу на стан очей і гостроту зору. Пацієнт повертається до свого звичайного способу життя відразу ж після операції. Тривалість відновлювального періоду залежить від стану здоров'я пацієнта, його психологічного настрою, наявності шкідливих звичок, особливостей імунітету. Наприклад, у тих пацієнтів, які не палять, розрізи заживають набагато швидше, ніж у курців.

Деякі люди вважають, що після блефаропластики не обов'язково доглядати за шкірою навколо очей, і це абсолютно невірне уявлення. Шкірний покрив в цьому місці ніжний і тонкий, тож вікові зміни відбиваються перш за все саме на ньому. Тому пластичні хірурги радять після проведеної операції регулярно підтримувати шкіру повік за допомогою косметологічних засобів.

Важливо! Спосіб підтяжки повік і поєднання його з іншими пластичними процедурами може визначити тільки хірург під час проведення консультації, згідно з показаннями.

У клініці FIDO в Києві досвідчені пластичні хірурги зроблять блефаропластику на рівні європейських стандартів. Тут завжди застосовують передові технології, працюють на сучасному обладнанні, забезпечать персональний підхід за вигідними цінами і гарантують ефективність операцій.

Джерело: офіційний сайт клініки блефаропластики в Києві www.fido.kiev.ua

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?