Авторизация

CSD LAB у жовтні розширила мережу відділень до 91

CSD LAB у жовтні розширила мережу відділень до 91

Медична лабораторія CSD LAB (Київ) у жовтні відкрила 10 лабораторних офісів і розширила мережу до 91 відділення.



Як повідомляється в пресрелізі лабораторії, зокрема в жовтні три відділення було відкрито в Києві, також нові локації запрацювали в Одесі, Дніпрі (дві нові лабораторії), Чернівцях, Луцьку та Миколаєві.



Крім того, лабораторний офіс було відкрито у Вижниці (Чернівецька обл), він зможе представляти послуги агломерації, населення якої разом із навколишніми селами сягає 30 тис. осіб.



У лабораторії наголошують, що, таким чином, CSD LAB збільшує присутність не лише у великих містах, а йде в невеликі населені пункти, де є незакрита потреба у професійній лабораторній діагностиці.



"Нові лабораторні офіси - це не просто точки на карті. Як соціально-відповідальний бізнес, CSD LAB активно інвестує в Україну та здоров'я українців. Ми робимо все можливе, щоб кожен громадянин мав доступ до експертної діагностики. Для цього ми стаємо ближчими територіально, а також інтегруємося в Програму медичних гарантій від НСЗУ, що дає змогу робити велику кількість аналізів на безоплатній основі за направленням лікаря", - розповів CEO CSD LAB Олександр Дудін.



Як повідомлялося, на початку 2023 року мережа CSD LAB налічувала 40 лабораторних офісів. До кінця 2024 року CSD LAB планує збільшити кількість відділень до 100.



CSD LAB - одна з провідних лабораторій України, що забезпечує проведення понад 1,5 тис. аналізів: від загального аналізу крові до визначення генетичних порушень у пухлині методом NGS. Уже 13 років CSD LAB є однією з найбільших патоморфологічних лабораторій у Східній Європі.


Сообщает interfax.com.ua

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?