Авторизация

Пріоритетом діяльності ТЧХУ є охорона здоров'я - Доценко

Пріоритетом діяльності ТЧХУ є охорона здоров'я - Доценко

Пріоритетним напрямом діяльності Товариства Червоного Хреста України (ТЧХУ) наразі є охорона здоров'я, стверджує генеральний директор національного комітету ТЧХУ Максим Доценко.



"Охорона здоров'я наразі – це пріоритетний напрям діяльності українського Червоного Хреста. Для нас важливо створювати медичні мобільні бригади для допомоги населенню у найвіддаленіших куточках нашої країни, розвивати напрям реабілітації та психосоціальної підтримки для людей, що постраждали внаслідок військових дій і не тільки, а також розширювати напрям догляду вдома", - сказав він на семінарі зі стратегічного планування у сфері охорони здоров'я.






Учасники дводенного семінару, що відбувається в Києві, обговорюють можливості ефективної співпраці у сфері охорони здоров'я, психосоціальної підтримки, реабілітації та соціальної інтеграції в Україні.



У семінарі беруть участь представники ТЧХУ, міжнародні фахівці із Всесвітньої організації охорони здоров'я, партнерські національні товариства Червоного Хреста з європейських країн.





Сообщает interfax.com.ua

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?