Авторизация

Как эффективно убрать волосы на теле: полезные советы и рекомендации

 Сучасним жінкам доступна велика кількість різних процедур і засобів, що дозволяють прибрати волосся на тілі. Гладка і чиста шкіра є мрією будь-якої представниці прекрасної статі. Такі процедури, як депіляція і епіляція тут, - це невід'ємна частина догляду за тілом. Далі мова піде про процедури і засоби, здатних видалити волосся з тіла або уповільнити їх зростання.

Воскова і смоляна епіляція.

Епіляція - це видалення волосся разом з волосяними цибулинами. Після епіляції шкіра залишається гладкою протягом 1,5-2 тижнів і більше.


Набір для домашньої епіляції складається з декількох смужок, на які нанесений смоляний або восковий склад. Такі смужки приклеюються до тіла по росту волосся, а потім швидко і різко видаляються в протилежному напрямку. При цьому шкіра повинна бути попередньо знежирена, що забезпечить більш ефективне приклеювання смужок. Після епіляції на шкіру необхідно нанести заспокійливий і живильний крем.Варто відзначити, що зробити біоепіляцію в салоні у досвідченого майстра набагато зручніше і без болючіше. Так, професіонали можуть використовувати методи охолодження і нагрівання шкіри перед процедурою, що робить її більш терпимою.


Лазерное удаление волос.

Прибрати волосся на тілі за допомогою лазерної епіляції можуть дами зі смаглявою або засмаглою шкірою. Під впливом лазера волосся стає тонше і перестають рости, а при неодноразовій обробці волосяні цибулини гинуть і вже не відновлюються.

Шугарінг.

Шугарінг - це епіляція за допомогою цукрового сиропу. Дана процедура менш болюча і не викликає такого роздратування шкіри, як у випадку з восковою епіляцією. Крім того, шугарінг здатний впоратися як з довгими, так і з короткими, і навіть врослими волосками. Також він гальмує ріст волосся на тілі і не порушує цілісність епідермісу.

Електроепіляція.

У домашніх умовах ця процедура здійснюється за допомогою звичайного електроепілятора, який здатний видалити навіть коротенькі волосинки. Електроепіляція дуже болюча і мало підходить для видалення волосся на ніжних ділянках тіла, наприклад, в області бікіні.А ось в салоні електроепіляція проходить по-іншому. Спеціаліст за допомогою електричних імпульсів впливає на волосяні цибулини і видаляє волоски, після чого вони вже не виростають.


Цей процес є досить тривалим і трудомістким, тому за один сеанс вдається прибрати лише невелику кількість небажаного волосся на тілі.


Ультразвукова епіляція.

Дана процедура проводиться за допомогою апарату УЗД. На попередньо очищену від волосся шкіру фахівець завдає гель, який під впливом ультразвуку надає руйнівну дію на волосяні цибулини. Ультразвукову епіляцію необхідно неодноразово повторювати, щоб через кілька місяців насолодитися результатом.

Фотоепіляція

Фотоепіляція діє відповідно до принципу виживання. Даний вид епіляції не підходить смуглокожим дамам, чия шкіра схильна до підвищеної пігментації.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?