Авторизация

Віктор та Олена Пінчуки створюють національну мережу реабілітаційних центрів для військовослужбовців в Україні

Віктор та Олена Пінчуки створюють національну мережу реабілітаційних центрів для військовослужбовців в Україні

Віктор та Олена Пінчуки запускають національний проєкт RECOVERY (ВІДНОВЛЕННЯ) з надання допомоги тяжкопораненим на війні військовослужбовцям, для реабілітації, протезування та лікування, повідомляє пресслужба Пінчука.



"Проєкт RECOVERY сфокусується на таких напрямах: створення національної мережі реабілітаційних центрів для поранених військових; реабілітація поранених військових у партнерських приватних медичних клініках; відправлення тяжкопоранених військових та цивільних осіб за кордон для складного протезування; освітні програми міжнародного рівня для медичних фахівців центрів RECOVERY", - йдеться в пресрелізі.



На першому етапі на базі державних медичних закладів Дніпропетровської, Львівської, Київської, Одеської та Вінницької областей буде створено шість центрів відновлення на 150 місць. Вони будуть оснащені сучасним обладнанням для фізіотерапії та спеціальної фізичної реабілітації.



"Наразі ми працюємо над проєктами реконструкції та ремонту приміщень, закуповуємо сучасне обладнання для реабілітаційних центрів. Перші сім поранених бійців уже проходять курс лікування та реабілітації в партнерських приватних медичних клініках "Оберіг" та RMED", - йдеться також у релізі. У жовтні перших двох військових відправлять до Польщі на складне протезування.



"Проєкт RECOVERY — це дуже важлива можливість для нас хоча б частково віддячити нашим героям, які у війні проти рашистів за незалежність, свободу та майбутнє України та всього світу були тяжко поранені. Наш обов'язок – допомогти їм повернутися до повноцінного життя. Бажаю їм якнайшвидше одужати. Вони – найкращі, ми ними пишаємось і безмежно вдячні", - сказав Віктор Пінчук.



"Війна забирає тисячі життів — як цивільних українців і українок, так насамперед і військових. Ще більше наших воїнів отримують важкі травми і поранення. Таку ціну вони платять, захищаючи кожного з нас, наші життя, нашу державу, нашу свободу. У проєкт RECOVERY ми залучаємо досвід сучасної медицини та найновітніші реабілітаційні технології, тому я вірю та сподіваюся, що наші герої повернуться до нормального життя якнайшвидше", — додала Олена Пінчук.



28 червня 2022 року знакова скульптура Джеффа Кунса "Мавпа із повітряних куль" (пурпурна), представлена Віктором та Оленою Пінчук, була продана на аукціоні Christie's за $11,5 млн. Виручені від продажу кошти підуть на гуманітарну допомогу Україні та стануть джерелом фінансування проєкту RECOVERY.


Сообщает interfax.com.ua

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?