Авторизация

Зв'язок із більшістю клінік на окупованих територіях є - НСЗУ

Зв'язок із більшістю клінік на окупованих територіях є - НСЗУ

Із більшістю клінік на окупованих територіях є зв'язок, повідомила директор Східного департаменту Національної служби здоров'я України Наталія Будяк під час онлайн-дискусії у середу.



"Із більшістю клінік є зв'язок, хоча б раз на тиждень чи раз на день отримуємо смс у вайбері, з інших номерів телефону. Ми використовуємо безліч каналів комунікації, а також запитуємо органи влади на місцях про ситуацію в регіоні", - повідомила Будяк.



Під час брифінгу вона зазначила, у свою чергу, що деякі лікарні все ще продовжують надсилати волонтерам заявки, де також зазначають препарати з недоведеною ефективністю.



"Я продовжую бачити "дикі" заявки від лікарень". Я бачила заявку від стаціонарної лікарні, у списку якої були "квіти ромашки", "Стрепсілс" та парацетамол у таблетках", - повідомила Будяк.



Крім цього, вона повідомила, що проблеми із зарплатою медикам у перші місяці війни були локальними. Здебільшого пов'язані з неможливістю керівників підписати документи про виплату зарплати через виїзд до іншого регіону.


Сообщает interfax.com.ua

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?