Авторизация

НСЗУ: зміна терміну подачі пропозицій на 2022 рік для первинки

НСЗУ: зміна терміну подачі пропозицій на 2022 рік для первинки
Надавачі первинної медичної допомоги, які планують укласти договір з НСЗУ на 2022 рік, мають подати пропозиції до 24 грудня. Хто не встигне, отримає другий шанс у січні, однак фінансування - лише з лютого.
Про це під час пресбрифінгу заявила представниця пресслужби НСЗУ Христина Петрик.
НСЗУ продовжує приймати пропозиції від надавачів медичної допомоги на укладення договорів за Програмою медичних гарантій на 2022 рік. При цьому оновила терміни, коли пропозиції можуть подати заклади, які надають первинну медичну допомогу.
Раніше НСЗУ рекомендувала надавачам первинної медичної допомоги подати пропозиції до 24 січня 2022 року та обіцяла розглянути їх до 28 січня. Однак, згідно з останніми змінами, кінцевий термін подачі пропозицій змістився на місяць назад. Тепер надавачі первинної медичної допомоги, які планують мати чинний договір з НСЗУ з 1 січня 2022 року, повинні подати свою пропозицію до 24 грудня 2021 року. У січні НСЗУ ще раз оголосить про прийом пропозицій за напрямом первинної медичної допомоги. Це оголошення буде відкрите впродовж 2022 року. Однак якщо заклад охорони здоров’я подасть пропозицію в січні чи пізніше впродовж 2022 року, то договір набере чинності наступного місяця.
«Просимо не зволікати із подачею пропозицій, щоб вчасно укласти договір. Це дозволить безперебійно отримувати оплату від НСЗУ та надавати медичну допомогу пацієнтам», — закликала НСЗУ.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка