Авторизация

Медики матимуть доступ до пільгових житлових кредитів: коментарі очільника МОЗ

Медики матимуть доступ до пільгових житлових кредитів: коментарі очільника МОЗ
Міністром охорони здоров’я України підписано договір про співпрацю з ПрАТ «Укрфінжитло». Це дозволить претендувати на забезпечення житлом медичним працівникам, які отримують заробітну плату коштом державного або місцевих бюджетів.
«Окрім підвищення рівня заробітної плати, яке відбудеться вже з 1 січня 2022 року, ми також даємо можливість медикам впевнено інвестувати у власне житло. Підписання зазначеного документа – це можливість нашим лікарям та медсестрам впевнено планувати своє майбутнє саме в Україні. Переконаний, що запровадження цієї програми знайде відгук у родинах медичних працівників. Мова про можливість взяти житло в лізинг і, сплачуючи суму звичайної оренди, через певний час отримати право власності на помешкання», – зазначив міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко.
Умови, згідно з якими приватне акціонерне товариство "Українська фінансова житлова компанія" забезпечуватиме громадян України житлом, визначені постановою Кабінету Міністрів України від 4 серпня 2021 р. №856.
Також, у разі необхідності переведення лікаря на роботу в заклад охорони здоров'я в іншому регіоні, МОЗ розробляє механізм компенсування лізингових платежів вартості житла для такого медичного працівника.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?