Авторизация

Створення симуляційних центрів для підготовки медичних кадрів: деталі

Створення симуляційних центрів для підготовки медичних кадрів: деталі
Міністерство охорони здоров'я України впроваджує у закладах вищої освіти механізму кардинального покращення якості медичної освіти. Це відбуватиметься завдяки модернізації та впровадженню програми базових клінічних навичок відповідно до стандартів Всесвітньої федерації медичної освіти та Всесвітньої організації охорони здоров’я.
Для цього реалізується проєкт "Симуляційне навчання в медичній освіті для підвищення безпеки та якості обслуговування пацієнтів".
“Створення і розвиток симуляційних центрів є невіддільною складовою забезпечення якісної підготовки медичних кадрів. Тому проєкт є важливим кроком у напрямі підвищення якості медосвіти. Симуляційні центри є необхідними для обов’язкового іспиту ОСП(К)І та для розвитку післядипломної освіти лікарів”, – пояснює заступниця міністра охорони здоров’я Ірина Микичак.
Напрацювання проєкту будуть втілені у нормативно-правових актах із розвитку симуляційних центрів, їх матеріально-технічної бази, підготовки компетентних інструкторів і методик навчання.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?