Авторизация

Кокосова койра - натуральний наповнювач ортопедичного матраца

Властивості матраца визначають його наповнювачів. Якісні наповнювачі ортопедичного матраца - запорука довговічного комфорту і здоров'я вашої спини. У цій статті ви дізнаєтеся, звідки беруть ноги ортопедичні і анатомічні властивості матраца, а також познайомитеся з королевою жорстких матраців - Її Величністю Кокосової Койрой.

Матраци ортопедичні і анатомічні з кокосовою койрой - здоров'я хребта і гарантія спокійного сну

кокосові матрациОртопедичними і анатомічними називають матраци, які гарантують певні властивості для підтримки здоров'я спини і забезпечення найвищого рівня комфорту. Ортопедичний матрас 160х200 підтримує хребет у фізіологічно правильному положенні, враховуючи його природні вигини і потреби в підтримці. Правильне положення спини під час сну є профілактикою захворювань опорно-рухового апарату і гарантує повне розслаблення м'язів. Ортопедичний ефект не синонім жорсткості, але дуже близький до цього визначення. Кокосова койра - наповнювач, який повністю відповідає вимогам ортопедичности.

Анатомічний матрац повторює контури тіла людини, аідлаштовуючись під його форму. Таким чином, знімається зайвий тиск на м'які тканини тіла, що запобігає затіканню рук і ніг, оскільки не пережимаються кровоносні судини. Анатомічне і ортопедичне властивості не йдуть паралельно, навпаки, рука в руку. Для забезпечення ортопедичному матрацу анатомічного ефекту, використовують прошарки із спеціальних наповнювачів (латекс, мемори фоам).

Кокосове волокно - натуральний наповнювач матраца для ортопедичного ефекту

Кокосова койра виходить шляхом вимочування кокосових горіхів в морській воді з подальшим зняттям з них волокон. Після сушки, волокна кокоса сортують по довжині і товщині, коротка і м'яка койра годиться для виготовлення матраців. Є два шляхи формування з безлічі первинного матеріалу звичного нам щільного пласта з ортопедичними властивостями:

  • Иглопробивной метод. В цьому випадку голка з гачком на кінці сплутує волокна до тих пір, поки на виході не вийде міцна плита;
  • Метод пресування. Волокна спресовуються спеціальним верстатом до стану пласта.

Для надання наповнювачеві більшої пружності і еластичності для його просочення використовують натуральний латекс.

Основні переваги наповнення ортопедичного матраца з кокосової койры

По-перше, кокосова койра абсолютно не здатна викликати алергію. Завдяки структурі наповнювача з безлічі волокон, матеріал добре вентилюється, не накопичує вологу. Таке середовище не придатне для виникнення і розвитку хвороботворних бактерій і кліщів, які є головними винуватцями алергії. Кокосове волокно дуже довговічне, адже воно не гниє і не деформується з часом. Природні бактерицидні властивості кокоса роблять його не просто нешкідливим, а навіть дружнім для здоров'я людини, саме ця властивість дозволила кокосовою койре стати наповнювачем №1 для матрациків для новонароджених. Жорсткість наповнювача формує його ортопедичні властивості - плита кокосової койры рівномірно розподіляє навантаження по площі матраца і тримає хребет у фізіологічно правильному положенні.

Купити матрац з каталогу інтернет магазину magdek.com.ua з наповненням з кокосової койры означає подарувати собі здоровий сон і міцну спину.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка