Авторизация

Очільник МОЗ визначився з кандидатурами на посаду заступників голови НСЗУ: деталі

Очільник МОЗ визначився з кандидатурами на посаду заступників голови НСЗУ: деталі
Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко 23 липня провів співбесіди з кандидатами на зайняття посади заступників Голови Національної служби здоров’я України. Відповідні повноваження делегував йому Кабінет Міністрів України.

На дві вакантні посади заступника Голови НСЗУ на етапі співбесіди були присутні три кандидати:
Тетяна Бойко, директорка Департаменту комунікацій та з 16 червня т. в.о заступниці голови НСЗУ;
Дмитро Самофалов, директор Південного міжрегіонального департаменту та з 14 липня т.в.о. голови НСЗУ;
Анна Фенчак, заступник директора департаменту - начальник управління фінансових гарантій медичного обслуговування Департаменту замовлення медичних послуг та лікарських засобів НСЗУ.
Відповідно до регламенту в ході співбесіди кожен з кандидатів відповів міністру охорони здоров’я на 3 ключових питання.
Слухання відбулись в присутності представників Комітету Верховної ради з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування.
Під час співбесіди проводилась відеофіксація. Відеозапис буде передано протягом двох робочих днів до Національного агентства України з питань державної служби.
Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко по завершенню співбесід заслухав коментарі спостерігачів.
За результатами співбесід міністр запропонує Кабінету Міністрів України призначити на посади заступниць Голови НСЗУ Анну Фенчак та Тетяну Бойко. Чи погодять у кабміні рішення Ляшка, дізнаємося наступного тижня. Окрім цього, новопризначені заступники голів повинні будуть пройти випробувальний термін.
“Маю надію, що вже наступного тижня НСЗУ отримає перших офіційно назначених осіб на керівні посади за останні 1,5 року. Правда, з випробувальним терміном, в які потраплять і ті обіцянки зі співбесіди на 100 днів роботи (ну добре, трохи більше ніж сто)”, - зазначив Ляшко.
Окрім цього, Ляшко звернувся до Уряду з проханням ввести до штату НСЗУ посаду ще одного заступника, який буде прицільно опікуватись питаннями цифрової трансформації та розвитку.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?