Авторизация

МОЗ погодило старт державних закупівель: деталі

МОЗ погодило старт державних закупівель: деталі
Міністерство охорони здоров'я України погодило документи на старт закупівель лікзасобів і медвиробів на суму 4,7 млрд грн, повідомила заступник міністра охорони здоров'я Світлана Шаталова під час пресбрифінгу в Києві в четвер 6 травня.
Зокрема, у 2021-му в державному бюджеті України на виконання бюджетної програми «Забезпечення медичних заходів окремих державних програм та комплексних заходів програмного характеру» передбачено бюджетних асигнувань у сумі 10,3 млрд грн.
Шаталова також зазначила, що державному підприємству «Медичні закупівлі України» доручено закупівлю лікарських засобів та медичних виробів на 6,3 млрд грн щодо 530 номенклатурних позицій.
Після надходження 16 квітня від ДП МЗУ медико-технічних вимог протягом тижня експертні групи опрацювали та Міністерство погодило документи для старту закупівельних процедур загалом на суму 4,7 млрд грн – це 323 номенклатурні позиції.
«Хочу наголосити на хронології: 22 квітня передано для закупівель 8 напрямів, 23 квітня – ще три, зокрема це і доросла онкологія. 27 квітня погоджено дуже великий блок медичних виробів за напрямом серцево-судинні захворювання. 30 квітня – дитяча гемофілія та легенева гіпертензія», – акцентувала Шаталова.
Шаталова додала, що станом на 30 квітня ДП «Медзакупівлі» оголосило торги на 109 позицій на суму 2,3 млрд грн.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка