Авторизация

У Національної служби здоров’я з’явився новий тимчасовий керівник

У Національної служби здоров’я з’явився новий тимчасовий керівник
Кабмін призначив нового тимчасово виконуючого обов’язки голови Національної служби здоров’я України. Ним став Андрій Віленський, який замінив на цій посаді Оксану Мовчан. Про це повідомляється на сторінці НСЗУ у Facebook.
Відомо, що Андрій Віленський очолював Департамент договірної роботи НСЗУ. Саме він керував контрактуванням НСЗУ із закладами охорони здоров’я за пакетами медичних послуг відповідно до Програми медичних гарантій.
Оксана Мовчан, яка була т.в.о. голови НСЗУ останні 9 місяців, залишається працювати у структурі на посаді заступниці Андрія Віленського.
На сторінці відомства у Facebook зазначається, що курс НСЗУ на трансформацію системи охорони здоров’я України залишається без змін. На операційній роботі НСЗУ зміна керівництва жодним чином не позначиться.
Нагадаємо, попередній голова НСЗУ Олег Петренко звільнився з посади у листопаді 2019 року. Після цього т.в.о. голови НСЗУ призначили Оксану Мовчан. Було здійснено декілька спроб провести конкурс на посаду керманича відомства, проте в результаті цих конкурсів голову НСЗУ так і не було призначено. Команда відомства вимагає проведення чесного конкурсу на посаду голови НСЗУ, наголошується на сторінці структури у Facebook.
Автор: Ольга Купріянова
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?