Авторизация

В Україні планується створення центру з розробки вакцин – Володимир Зеленський

В Україні планується створення центру з розробки вакцин – Володимир Зеленський
В Україні буде створено центр, головним завданням якого буде розробка вітчизняних вакцин. Про це Президент України Володимир Зеленський повідомив під час робочого візиту, який він днями здійснив до Миколаївської області. Над реалізацією цього завдання вже працює Уряд та МОЗ.
Випуск вітчизняних вакцин важливий для України, оскільки він зможе убезпечити українських громадян від наслідків перебоїв постачання вакцин закордонного виробництва. На доцільності повернення до вітчизняного виробництва вакцин раніше уже наголошували у МОЗ. Наразі ведеться робота зі збору науковців, які розроблять план реалізації проекту власного виробництва вакцин в нашій державі.
На реалізацію даного проекту потрібні час та гроші, зазначає пан Президент. Але оскільки він є стратегічним, то його впровадження Володимир Зеленський обіцяє взяти під власний контроль.
Нагадаємо, раніше в Україні вироблялися вакцини. Проте вже багато років поспіль в нашу державу постачають вакцини лише закордонного виробництва. Президент та МОЗ закликають вітчизняну фарму повернутися до такого стратегічно важливого для держави виробництва вакцин від різних хвороб.
Автор: Ольга Купріянова
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?