Авторизация

В НСЗУ розповіли про особливості роботи їхнього контакт-центру

В НСЗУ розповіли про особливості роботи їхнього контакт-центру
В Національній службі здоров’я України розповіли про особливості роботи контакт-центру відомства, дзвінки до якого здійснюються за коротким номером 16-77. Даний контакт-центр існує вже майже 2 роки, тож настав час підбити проміжні підсумки його роботи.
В НСЗУ зазначають, що дана інформаційна лінія працює для пацієнтів, лікарів, працівників аптек та керівників медичних закладів. Оператори відповідають на запитання з приводу медичної реформи, нової моделі фінансування медичних установ, правил роботи лікарів, аптек, закладів охорони здоров’я, Програми медичних гарантій тощо. Усі дзвінки на номер 16-77, здійснені на території України, безкоштовні.
За статистикою НСЗУ, більшість дзвінків на гарячу лінію надходить від пацієнтів – 41%. Найбільше їх цікавить, які медичні послуги наразі є безкоштовними для пацієнтів в Україні. Також багато питань стосується програми «Доступні ліки».
До контакт-центру НСЗУ можна зателефонувати, якщо від пацієнта вимагають гроші за послуги, гарантовані Програмою медичних гарантій. Його звернення буде зафіксоване, а роз’яснення обов’язково надані, стверджують в НСЗУ.
Автор: Ольга Купріянова
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?