Авторизация

ВООЗ потребує реформування – країни «Великої сімки»

ВООЗ потребує реформування – країни «Великої сімки»
Всесвітня організація охорони здоров’я потребує реформування. Це питання є одним з ключових для країн членів «Великої сімки», повідомляє видання «Ваше здоров’я» з посиланням на японське видання «Йоміурі».
Зазначається, що пандемія COVID-19 показала, що ВООЗ працює досить повільно і не може так оперативно реагувати на спалахи хвороб, як того вимагає сучасний світ. Тож головною метою реформування організації має бути підвищення швидкості її реакції на глобальні загрози, пов’язані зі здоров’ям. Для цього країни «Великої сімки» хочуть створити план реформ ВООЗ, обговорення якого почнеться вже у вересні поточного року.
Також наголошується на необхідності поновлення практики інформування ВООЗ країнами-учасницями організації про спалахи хвороб, які в них виникають. Затвердження плану реформ ВООЗ планується здійснити на сесії Всесвітньої асамблеї охорони здоров’я, що є керівним органом ВООЗ, у листопаді цього року.
Уже неодноразово лідери різних країн світу наголошували на тому, що ВООЗ стала дуже бюрократичною організацією, через що вона не здатна швидко реагувати на світові виклики, пов’язані зі здоров’ям. Головний критик організації сьогодні у світі – американський президент Дональд Трамп. Він заявив, що ВООЗ винна у тому, що COVID-19 розповсюдився з Китаю по всьому світу, оскільки організація вчасно адекватно не зреагувала на загрозу пандемії.
Автор: Ольга Купріянова
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?