Авторизация

У МОЗ завершили відбір міжнародних організацій для здійснення закупівель ліків за кошти державного бюджету

У МОЗ завершили відбір міжнародних організацій для здійснення закупівель ліків за кошти державного бюджету
Заступниця міністра охорони здоров’я України Світлана Шаталова під час прес-брифінгу 20 серпня 2020 року повідомила про те, що МОЗ завершило процес відбору міжнародних організацій, з якими будуть укладені договори на поставку ліків та виробів медичного призначення в Україну за бюджетні кошти. Мова йде про гроші, виділені на це у бюджеті нашої країни на 2020 рік.
Які це саме організації, пані Шаталова не уточнила. Лише повідомила, що пропозиції до бюджету 2021 року з питань закупівель ліків МОЗ готує вже зараз. Світлана Шаталова нагадал, що МОЗ не виконує безпосередньо функції закупівель, ці повноваження вже були передані ДП «Медичні закупівлі України». Також дані повноваження мають лабораторні центри в регіонах нашої країни.
Також було повідомлено, що в переважній більшості регіонів України існують залишки ліків та виробів медичного призначення, закуплених раніше за програмами МОЗ.
Яким чином надалі будуть здійснюватися закупівлі ліків за кошти державного бюджету, хто їх буде контролювати поки до кінця неясно. У МОЗ заявляють, що всі ці повноваження остаточно передані ДП «Медичні закупівлі України».
Автор: Ольга Купріянова
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?