Авторизация

Україна отримала від Світового банку майже 150 мільйонів доларів на розвиток системи охорони здоров’я

Україна отримала від Світового банку майже 150 мільйонів доларів на розвиток системи охорони здоров’я
Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов провів online-зустріч з Арупом Банерджі, директором Світового банку у справах Білорусі, Молдови та України. Про це повідомляється на сайті МОЗ. Під час даної зустрічі було обговорено плани подальшої спільної боротьби з пандемією COVID-19 в Україні. Максим Степанов наголосив, що МОЗ вдячне Світовому банку за допомогу і зацікавлене у подальшій співпраці.
За кошти, надані Україні Світовим банком для боротьби з COVID-19, закуповуються тест-системи для виявлення вірусу, обладнання для лабораторій та лікарень, покращується система електронного документообігу. У рамках реструктуризації проекту Світового банку для України «Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей», 10 мільйонів доларів США було перенаправлено на боротьбу з COVID-19 в нашій країні. Це було здійснено в квітні 2020 року. У травні ж поточного року цей проект було дофінансовано завдяки позиці Світового банку на суму у 135 мільйонів доларів США.
Аруп Банерджі відзначив ефективну роботу МОЗ та уряду України впродовж останніх декількох місяців. Він висловив свою думку про те, що наразі співпраця України зі Світовим банком у питаннях галузі охорони здоров’я стала більш продуктивною та динамічнішою.
Автор: Ольга Купріянова
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?