Авторизация

Попередні результати клінічних досліджень ліків для боротьби з COVID-19 є обнадійливими

Попередні результати клінічних досліджень ліків для боротьби з COVID-19 є обнадійливими
У Великобританії провели успішні випробування препарату, призначеного для лікування коронавірусної інфекції COVID-19. За їх попередніми результатами, дані ліки призводять до зменшення ймовірності розвитку у хворих патологій дихальної системи і необхідності підключення їх до апарату ШВЛ. Про це повідомляє BBC Україна.
Препарат розробила компанія Synairgen. Він передбачає використання білка інтерферон бета, який виробляється організмом для боротьби з вірусною інфекцією. Даний білок вводиться в легені пацієнта з симптомами COVID-19 за допомогою використання нібулайзера з метою стимулювання імунної відповіді організму на необхідний тип коронавірусу.
Перші результати проведених клінічних випробувань на людях показали, що нові ліки на 79% зменшують ризик розвитку небезпечних для життя ускладнень від COVID-19. З їх допомогою можна уникнути необхідності використання апаратів ШВЛ. Також у хворих на фоні застосування даного препарату зменшується задишка і майже не розвиваються проблеми з диханням, характерні для важкого перебігу COVID-19. Крім того, використання цих ліків має скоротити термін перебування хворих в стаціонарі десь на третину часу.
У клінічних випробуваннях даного препарату брав участь 101 волонтер з 9-ти лікарень Великобританії. У всіх учасників дослідження був діагноз COVID-19. Половина учасників отримувала новий препарат, друга половина - плацебо. Прогрес в лікуванні пацієнтів, які отримали ліки, а не плацебо, був значно кращим.
Synairgen повідомляє, що компанія може поставляти кілька сотень тисяч доз нового препарату на місяць, виробництво реально налагодити до зими цього року.
Автор: Ольга Купріянова
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?