Авторизация

«Україна готова до другої хвилі COVID-19, але сподіваємося, що вона нас омине», – Володимир Зеленський

«Україна готова до другої хвилі COVID-19, але сподіваємося, що вона нас омине», – Володимир Зеленський
Президент України Володимир Зеленський під час селекторної наради щодо ситуації з поширенням коронавірусної інфекції COVID-19 в нашій державі заявив, що українська система охорони здоров’я готова до зустрічі можливої другої хвилі хвороби, яку прогнозують на осінь цього року. Проте пан Зеленський сподівається, що «вона нас омине».
Пан Президент відзначив, що ситуація з COVID-19 нині є хоч і не найбільш оптимальною, проте доволі прогнозованою і підконтрольною. Зараз по країні немає критично великих спалахів хвороби, а більше половини з хворих на COVID-19 уже одужали. Тож слід бути напоготові, але не варто панікувати.
У селекторній нараді брав участь і очільник МОЗ Максим Степанов. Він повідомив, що до осені планується значно збільшити кількість щоденних тестувань населення України на COVID-19. Потужності вітчизняних лабораторій вже дозволяють це зробити. Також пан Степанов наголосив, що впродовж останніх 3-х тижнів в Україні спостерігається приблизно однаковий рівень виявлених випадків захворюваності на COVID-19. А от кількість госпіталізацій через COVID-19 минулого тижня навіть дещо знизилася.
Що стосується голови Уряду Дениса Шмигаля, він відзначив, що показник смертності в Україні від COVID-19 і надалі залишається на рівні приблизно 2,5%.
Автор: Ольга Купріянов
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?