Авторизация

Сім'ї померлих через COVID-19 медиків нарешті починають отримувати обіцяні страхові виплати

Сім'ї померлих через COVID-19 медиків нарешті починають отримувати обіцяні страхові виплати
Кабінет Міністрів України прийняв рішення, відповідно до якого Міністерство соціальної політики отримало понад 233 мільйонів гривень для здійснення страхових виплат сім'ям медиків, які померли через коронавірусну інфекцію COVID-19. Про ці страхові виплати говорять уже давно, навіть Президент України Володимир Зеленський закликав прискорити процес їх перерахування. І ось нарешті справа зрушила з мертвої точки.
У Мінсоцполітики вже повідомили, що отримані гроші перерахували на рахунок Фонду соціального страхування. Саме з цього Фонду повинні бути здійснені страхові виплати сім'ям медиків, які померли в результаті зараження COVID-19.
У Фонді соціального страхування повідомляють, що станом на 10 липня 2020 року в них є підтверджена інформація про 7 випадків смертей медиків в результаті COVID-19. Уже через 1-2 дня 3 сім'ї померлих медичних працівників, які направили до Фонду весь пакет необхідних документів, повинні отримати обіцяні державою 1576500 гривень. Від інших Фонд чекає документів, яких бракує до повного комплекту необхідних. У Фонді соціального страхування повідомляють, що надають консультаційну допомогу сім'ям, які чекають на страхові виплати, у зборі необхідних документів.
Автор: Ольга Купріянова
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка