Авторизация

Цього року буде куплено 400 нових машини екстреної медичної допомоги - МОЗ

Цього року буде куплено 400 нових машини екстреної медичної допомоги - МОЗ
Вже до кінця 2020 року для української служби екстреної медичної допомоги буде закуплено 400 нових автомобілів. Про це під час чергового прес-брифінгу повідомив міністр охорони здоров'я України Максим Степанов. Всього на потреби галузі в поточному році закладено додаткове виділення з бюджету країни 1,2 мільярдів гривень. Ці гроші повинні піти на поліпшення матеріально-технічної бази станцій екстреної медичної допомоги та на підвищення заробітних плат персоналу.
Власне на закупівлю машин швидкої допомоги передбачено 922 мільйони гривень із вказаних 1,2 млрд. 400 машин, які планується придбати, будуть розподілені по різних регіонах країни.
За інформацією Максима Степанова, сьогоднішня потреба в нових «швидких» по Україні становить 1800 одиниць. У планах на найближчі роки - повна заміна автопарку екстреної медичної допомоги. Також планується виділяти гроші на учбово-тренінгові центри для персоналу, які дозволять підтримувати на належному рівні і вдосконалювати свої навички надання невідкладної допомоги пацієнтам.
«Екстрена медична допомога - це наш пріоритет, ми хочемо, щоб вона відповідала європейським стандартам», - сказав Максим Степанов.
Автор: Ольга Купріянова
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?