Авторизация

«Голову НСЗУ зараз вибирають тільки на термін дії карантину», - Максим Степанов

«Голову НСЗУ зараз вибирають тільки на термін дії карантину», - Максим Степанов
На одному з останніх прес-брифінгів міністр охорони здоров'я України Максим Степанов повідомив, що конкурс на посаду голови Національної служби здоров'я, який зараз перебуває на фінальному етапі співбесід, визначить керівника даного відомства лише на період дії карантину. Після офіційного завершення карантину в Україні протягом двох місяців потрібно буде провести новий конкурс, не по спрощеній, а по повноцінній процедурі, згідно з чинним законодавством.
Цьогорічний відбір на посаду глави НСЗУ критикує багато хто: і колишній голова цієї структури Олег Петренко, і народний депутат від партії «Голос» Ольга Стефанишина, і т.в.о. НСЗУ Оксана Мовчан. Всі вони стверджують, що конкурс проводиться непрозоро і є чистою формальністю, адже пан Степанов очевидно вже визначився з кандидатом на цю посаду. А всі співбесіди проводить відсторонено, не ставлячи кандидатам питань по суті. Максим Степанов відповідає на це, що робить все в рамках законодавства, не порушуючи жодних процедур.
Тривалий відбір на посаду керівника НСЗУ прокоментувала і т.в.о. даного органу Оксана Мовчан, яка, за результатами співбесіди з Максимом Степанов, не пройшла на цю посаду. Вона зазначила, що, незважаючи на всі перипетії з конкурсом, НСЗУ продовжує працювати в штатному режимі, забезпечуючи безперервний операційний процес, контрактування медустанов, оплату за надані медичні послуги.
Автор: Ольга Купріянова
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?