Авторизация

ВООЗ запустила мобільні додатки для медиків і широкої громадськості

ВООЗ запустила мобільні додатки для медиків і широкої громадськості
Всесвітня організація охорони здоров'я повідомила про запуск мобільних додатки для працівників охорони здоров'я і для широкої громадськості. Вони називаються WHO Academy і WHO Info, головна їх мета - надавати правдиву інформацію про охорону здоров'я в світі та підтримувати людей під час боротьби з хворобами.
Додаток WHO Academy випустила Академія ВООЗ (центр безперервного навчання медичних працівників при даній організації). Цей додаток створено для поліпшення професійних і особистісних навичок медпрацівників в ході боротьби з пандемією COVID-19. За допомогою цього додатка можна черпати всю необхідну інформацію з ресурсів, доступних ВООЗ: рекомендацій, методик, навчальних матеріалів. Працівники охорони здоров'я можуть оперативно обмінюватися знаннями. Також за допомогою WHO Academy можна проходити віртуальне навчання з різних питань, пов'язаних з лікуванням COVID-19.
Додаток WHO Info призначений для представників широкої громадськості, які не обов'язково повинні бути медиками. Він дає можливість стежити за найактуальнішими подіями в світі медицини. Є розділ в додатку, присвячений COVID-19. Тут же можна відстежувати найсвіжіші новини про пошук ліків від цієї хвороби і про розробку вакцини.
Мобільні додатки WHO Academy і WHO Info можна безкоштовно скачати в App Store і Google Play.
Автор: Ольга Купріянова
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка