Авторизация

Всього в 12-ти областях країни докторам виплатили 300% надбавки за березень

Всього в 12-ти областях країни докторам виплатили 300% надбавки за березень
Медикам, які лікують пацієнтів з коронавірусною інфекцією COVID-19, виплатили обіцяні 300% надбавки до зарплати лише в 12-ти областях України. В інших же регіонах країни додаткові гроші медичні працівники поки так і не отримали. І це мова йде лише про доплати за березень, за квітень же поки здійснюються лише поодинокі виплати.
Таку інформацію повідомив Президенту України Володимиру Зеленському міністр охорони здоров'я Максим Степанов в ході наради в Офісі Президента. Пан Зеленський заявив, що бере питання виплат лікарям, які борються з COVID-19, під особистий контроль.
Нагадаємо, ще на початку квітня 2020 року в Міністерстві охорони здоров'я заявили, що всі медичні працівники, які лікують хворих з COVID-19, будуть отримувати надбавки до заробітної плати в розмірі 300% від окладу. Передбачалося, що підвищені зарплати медики отримають вже за березень поточного року. Однак через різні бюрократичні зволікання обіцяні гроші не були перераховані вчасно.
Щоб прискорити виплати медикам, міністр охорони здоров'я України Максим Степанов вимагав від Національної служби здоров'я прискорити процес підписання контрактів з медичними установами. Адже саме НСЗУ забезпечує виплати 300% надбавки медичним працівникам, які борються з епідемією COVID-19.
Автор: Ольга Купріянова
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?