Авторизация

Уряд продовжив карантин до 22 травня

Уряд продовжив карантин до 22 травня
Карантин в Україні продовжено до 22 травня. Проте вже з 11 травня будуть суттєві пом'якшення.
У Міністерстві охорони здоров'я не вказують точної дати скасування карантину. Але його тривалість буде залежати від епідеміологічної ситуації в країні.
"Всі наші поради, всі пропозиції Міністерство охорони здоров'я робить виключно після спілкування з фахівцями: епідеміологами, вірусологами, та іншими фахівцями. Я вважаю, що потрібно саме таким чином приймати рішення, тому що на кону стоїть здоров'я та життя наших громадян. Як тільки це дозволяє ситуація, ми робимо відповідні пом'якшення. Якщо розвиватися ситуація буде таким чином, як вона розвивається зараз і кількість захворювань буде кожен день зменшуватися при одночасному збільшенні тестування, я думаю, ми дуже швидко зможемо прийти до такої ситуації", – заявив Степанов.
Уряд зазначив, у кожному регіоні відбудуться різні послаблення, в залежності від епідеміологічної ситуації.
Отже, серед запланованих послаблень є наступні: відкриття парків, скверів, зон відпочинку, перукарень, салонів краси, літніх майданчиків, кафе та ресторанів.
За словами глави МОЗ, відомство постійно триматиме ситуацію під контролем і в разі її погіршення ініціюватиме повернення обмежень.
Автор: Наталія Холявицька
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка