Авторизация

Українські та китайські лікарі під час телемосту обговорили боротьбу з коронавірусом

Українські та китайські лікарі під час телемосту обговорили боротьбу з коронавірусом
Українські та китайські лікарі провели спільний телеміст, мета якого - поділитися досвідом боротьби з коронавірусною інфекцією COVID-19. Оскільки Китай вже практично поборов епідемію, досвід місцевих лікарів має величезне значення для країн, які ще тільки стикаються з широким розповсюдженням даної хвороби.
В роботі телемосту, за інформацією МОЗ, взяли участь провідні анестезіологи, інфекціоністи, акушери, сімейні лікарі. Вони мали можливість задати китайським колегам питання щодо протоколів лікування COVID-19, експериментальних методів лікування і способів ефективної допомоги пацієнтам.
Це не останній телеміст, який проводився між українськими та китайськими медиками. У МОЗ заявляють, що подібні телемости проводитимуть у регулярному порядку.
Минулого тижня міністр охорони здоров'я України Максим Степанов провів зустріч в режимі online з послом КНР в Україні Фань Сяньжуном. Сторони домовилися про налагодження ефективної співпраці між країнами в питанні боротьби з епідемією COVID-19. Саме на цій зустрічі і було домовлено проводити телемости між медичними фахівцями України і Китаю.
За прогнозами фахівців, Україна цілком ймовірно ще не пройшла піку захворюваності на коронавирусну інфекцію COVID-19. З цієї причини карантинні обмеження, швидше за все, будуть продовжені в нашій країні.
Автор: Ольга Купріянова
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка