Авторизация

Наскільки українські лікарні готові до боротьби з COVID-19?Інформація від МОЗ в режимі online

Наскільки українські лікарні готові до боротьби з COVID-19?Інформація від МОЗ в режимі online
Міністерство охорони здоров'я України представило громадськості інформацію про готовність медичних закладів країни до боротьби з коронавірусною інфекцією COVID-19. Ця інформація постійно оновлюється в режимі online.
Дашборд з даними про готовність лікарень країни до боротьби з COVID-19 розробила робоча група з представників МОЗ та ДП «Медичні закупівлі України». Тепер кожна людина може побачити, наскільки медустанови тієї чи іншої області України у відсотковому співвідношенні забезпечені:
Обладнанням.
Засобами індивідуального захисту для персоналу.
Медичним персоналом.
Завдяки зазначеній інформації можна орієнтуватися в тому, скільки вільних місць є в лікарнях, апаратів штучної вентиляції легенів, як добре медичні заклади укомплектовані лікарями, медсестрами, санітарами.
Дані про поточну ситуацію і дефіцит обладнання, засобів індивідуального захисту або персоналу можна дивитися по всій країні в цілому, по областях і по конкретних медичних закладаї, які на сьогодні приймають хворих з COVID-19.
У МОЗ зазначають: дуже важливо, що зазначена інформація є публічною, а значить - її можна публікувати на інших ресурсах, використовуючи як достовірне першоджерело. Це дозволить мінімізувати поширення неправдивої інформації в ЗМІ в питаннях боротьби з коронавірусною інфекцією COVID-19 в Україні.
Автор: Ольга Купріянова
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка