Авторизация

ВООЗ ризикує залишитися без фінансування США

ВООЗ ризикує залишитися без фінансування США
Президент США Дональд Трамп заявив про бажання призупинити фінансування Всесвітньої організації охорони здоров'я. Причина - «зацикленість ВООЗ на Китаї» в питанні поширення коронавірусу COVID-19 по світу.
У своїй заяві для преси Дональд Трамп підкреслив, що ВООЗ багато в чому була неправа, коли COVID-19 тільки почав поширюватися. Наприклад, вона виступала проти обмеження на поїздки з Китаю і Європи в США, коли випадки COVID-19 тільки почали фіксувати в різних країнах світу. Така лояльна позиція, на думку президента США, привела до катастрофічних наслідків, а саме - світовий пандемії COVID-19. Оскільки в США зараз найбільше випадків коронавірусу COVID-19 у світі, стає ясно, чому містер Трамп так різко висловлюється в бік ВООЗ.
Дональд Трамп сказав, що США збирається призупинити фінансування ВООЗ. Але коли і яким чином це буде здійснюватися, поки не уточнив. Слід зазначити, що США - найбільший грошовий донор Всесвітньої організації охорони здоров'я.
ВООЗ була створена в 1948 році. Штаб-квартира організації знаходиться в Женеві. В організації працює більше 7 тисяч чоловік в 150-ти бюро країн, 6-ти регіональних бюро та, власне, штаб-квартирі. Членами ВООЗ є 196 держав світу, головна функція організації - рішення міжнародних проблем охорони здоров'я.
Згідно з інформацією, поданою на сайті ВООЗ, близько 70% у фінансуванні організації складають добровільні внески держав-членів, ООН, неурядових організацій і фондів, приватного сектора. При цьому саме США - найбільший донор ВООЗ, тому заява Трампа однозначно є дуже тривожною для організації.
Автор: Ольга Купріянова
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?