Авторизация

Всесвітній день здоров'я в умовах пандемії COVID-19


Всесвітній день здоров'я в умовах пандемії COVID-19
7 квітня щорічно відзначається Всесвітній день здоров'я. Його роль стає особливо символічною в даний час, коли в світі вирує пандемія коронавірусу COVID-19. Що ж це за день і коли його почали відзначати?


Всесвітній день здоров'я почали святкувати 7 квітня 1950 року. За 2 роки до цього, 7 квітня 1948 року, почав діяти Статут Всесвітньої організації охорони здоров'я. Сьогодні цей день - це спосіб зайвий раз звернути увагу людей на їхнє здоров'я.



Всесвітній день здоров'я під час пандемії COVID-19 - це привід згадати про героїчну працю наших медиків, які зараз знаходяться на передовій. Їх потрібно підтримати і морально, і матеріально, адже саме медичний персонал знаходиться в найпершій групі ризику в питанні зараження будь-якими інфекційними захворюваннями, зокрема і коронавірусом COVID-19. Потрібно зробити все, щоб забезпечити їх достатньою кількістю якісних засобів індивідуального захисту.



Всесвітній день здоров'я - це скоріше не про хвороби, а про їх попередження. Адже превентивні заходи - кращий спосіб не допустити захворювання. Здоровий спосіб життя, правильне харчування, своєчасне звернення за медичною допомогою - основа профілактики всіх хвороб.



Коронавірус COVID-19 рано чи пізно відступить, але з боротьби з ним людство має зробити важливі уроки. Не варто недооцінювати небезпеку хвороб, потрібно вчасно лікувати хронічні захворювання, піклуватися про здоров'я старшого покоління і безпеку медичного персоналу. Будьте здорові!
Автор: Ольга Купріянова

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка