Авторизация

Пік захворюваності на коронавірус COVID-19 в Україні прогнозується через тиждень

Пік захворюваності на коронавірус COVID-19 в Україні прогнозується через тиждень
Пік захворюваності на коронавірус COVID-19 в нашій країні прогнозується на 14-15 квітня 2020 року. Про це на прес-брифінгу заявив головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко.
Пан Ляшко закликав українців не піддаватися оманливому відчуттю, що COVID-19 не поширюватиметься в Україні так активно, як в інших європейський країнах. За прогнозами Міністерства охорони здоров'я, наймасовіша захворюваність COVID-19 буде через тиждень. Саме тоді очікуються масові важкі випадки і різке збільшення летальних випадків. Тому дуже важливо дотримуватися умов карантину, не виходити без особливої ​​потреби з дому, пам'ятати про правила гігієни рук для себе і своїх дітей.
Також Віктор Ляшко розповів про те, що в Італію поїхала група з 20 українських медиків. Протягом 14 днів вони будуть допомагати місцевим лікарям боротися з COVID-19 і переймати у них досвід цієї боротьби.
Нагадаємо, уряд посилив умови карантину в Україні. З 6 квітня не можна ходити по вулиці без маски, пересуватися дорослим компаніями більше, ніж по 2 людини, дітям до 14-ти років виходити з дому без дорослих, гуляти в парках, скверах, лісопарках, на дитячих і спортивних майданчиках. Також тепер при собі завжди треба мати посвідчення особи. Влада стверджує, що все це робиться, щоб не допустити масового поширення коронавірусу COVID-19 в Україні, з наслідками якого не зможе впоратися наша система охорони здоров'я.
Автор: Ольга Купріянова
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?