Авторизация

В Україну прибула гуманітарна допомога з медичними комплектами з Китаю

В Україну прибула гуманітарна допомога з медичними комплектами з Китаю
1 квітня 2020 року в Україну прибув літак з Китаю, на борту якого перебували медичні набори. Це гуманітарна допомога для боротьби з коронавірусом COVID-19, який активно поширюється в нашій країні. Станом на 1 квітня 2020 року в Україні вже зафіксовано 669 випадків захворювання, в 17-ти випадках хвороба призвела до смерті, 10 осіб видужала від COVID-19.
Про цю гуманітарної допомоги влада України і КНР домовилися 24 березня під час телемосту. Україна отримала:
1008 наборів для виявлення коронавірусу COVID-19;
засоби індивідуального захисту, розраховані на 1000 осіб: костюми, бахіли, рукавички;
1000 медичних захисних окулярів;
500 інфрачервоних термометрів для визначення температури тіла людини.
Надзвичайний і Повноважний Посол КНР в Україні Фань Сяньжун сказав, що влада Китаю робить все можливе, щоб допомогти Україні впоратися з поширенням коронавірусу COVID-19. Допомога від Китаю - не тільки гуманітарна, а й обмін знаннями та досвідом в питанні боротьби з COVID-19. Фань Сяньжун зазначив, що Україна прийняла правильне рішення, коли вирішила ввести карантин, не чекаючи глобального поширення хвороби. Тепер у нас є шанс не допустити катастрофи з COVID-19.
Заступник міністра охорони здоров'я Андрій Семиволос наголосив на тому, що для України дуже важлива співпраця з Китаєм в питанні боротьби з COVID-19, адже це дає можливість своєчасно використовувати перевірені, ефективні методи протидії хворобі.
Автор: Ольга Купріянова
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?