Авторизация

Закінчилася обсервація в Нових Санжарах евакуйованих з Китаю

Закінчилася обсервація в Нових Санжарах евакуйованих з Китаю
Вчора, 5 березня, закінчилася обсервація евакуйованих людей з Китаю, яких помістили для спостереження в медустанову в Нових Санжарах Полтавської області. Йдеться про 45-ти громадян України і 27-ми громадян інших країн, яких Україна евакуювала з епіцентру коронавірусу COVID-19 міста Ухань 20 лютого 2020 року. Ні у кого з них не виявлено коронавірусу COVID-19, всі ці люди здорові.
Евакуйовані перебували на 14-денний обсервації, оскільки саме 2 тижні - інкубаційний період COVID-19. Всі вони були здорові на момент поміщення на обсервацію, і за 14 днів ні у кого з них не зафіксовано ознак ГРВІ. Крім того, за ці 2 тижні у людей на обсервації двічі брали аналіз на коронавірус COVID-19, але він виявлений не був.
Провести людей з обсервації приїхав Президент України Володимир Зеленський і головний санітарно-епідеміологічний лікар Віктор Ляшко. Також весь період обсервації з евакуйованими провела вже колишній міністр охорони здоров'я Зоряна Скалецька. Вчора вона вирушила додому.
Нагадаємо, в Україні поки зафіксовано 1 випадок коронавірусу COVID-19, хворий знаходиться в лікарні в Чернівцях. За словами лікарів, почуває він себе добре. Ще близько 10-ти зразків для аналізів знаходяться в лабораторії Центру громадського здоров'я з підозрою на коронавірус COVID-19. Коли їх результати будуть готові, громадськості повідомлять.
Автор: Ольга Купріянова
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?