Авторизация

В Україні виявлено перший випадок захворювання на коронавірус COVID-19

В Україні виявлено перший випадок захворювання на коронавірус COVID-19
Коронавірус COVID-19 дістався і до України. Про це повідомляється на офіційному сайті Міністерства охорони здоров'я. Захворів чоловік, який у лютому був в Італії.
Хворого госпіталізували 29 лютого з підвищеною температурою тіла і сухим кашлем. Після госпіталізації у нього взяли аналіз на коронавірус COVID-19, який і підтвердила лабораторія Центру громадського здоров'я ввечері 2 березня. Хворий повернувся з Італії до Чернівців 26 лютого. На той момент у нього не було симптомів інфекції. Перші симптоми ГРВІ у чоловіка з'явилися 29 лютого, тоді він і був госпіталізований в лікарню спеціальною медичною бригадою. На сьогоднішній день стан пацієнта оцінюється як стабільний, ускладнень поки немає.
Дружина пацієнта, яка була в Італії разом з ним, поки почуває себе добре, симптомів ГРВІ у неї немає. Вона самоізолювалася вдома.
У обсервації в Нових Санжарах, де перебувають українці, евакуйовані з Китаю, поки не виявлено жодного випадку коронавірусу COVID-19. Всі, хто там перебуває, здорові. На 5 березня запланований кінець обсервації, коли люди зможуть повернутися додому, якщо будуть здорові.
Автор: Ольга Купріянова
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?