Авторизация

На лайнері зі спалахом коронавірусу знаходиться 25 українців

На лайнері зі спалахом коронавірусу знаходиться 25 українців
На японському круїзному лайнері Diamond Princess зафіксовано спалах китайського коронавірусу. Станом на сьогодні його виявили у 20-ти пасажирів. На борту лайнера перебуває 25 громадян України, всі вони члени екіпажу. Про це повідомляє Міністерство закордонних справ України. Симптомів захворювання у них поки не виявлено.
Всього на лайнері Diamond Princess знаходиться 3700 осіб, які є громадянами 56-ти країн світу. 2700 з них - пасажири, близько 1000 - члени екіпажу і обслуговуючий персонал. 4 лютого, коли були виявлені перші 10 випадків захворювання коронавірусу 2019 nCoV, судно було поміщено на карантин. Після цього захворіло ще 10 осіб. Всіх хворих транспортували до лікарні префектури Канагава (Японія).
Всі пасажири лайнера перебувають на карантині. Передбачається, що кількість хворих на лайнері в найближчі дні може збільшитися. Адже інкубаційний період коронавірусу 2019 nCoV в середньому 7, а максимум 14 днів. Протягом цього періоду людина вже є зараженою, але ще не відчуває ніяких симптомів хвороби. Виявлено, що під час інкубаційного періоду хворий може заражати інших людей, навіть не підозрюючи про свою хворобу.
Як довго пасажири лайнера Diamond Princess будуть на карантині, поки важко спрогнозувати. У МЗС України обіцяють повідомляти, якщо коронавірусом захворіє хтось із 25-ти українців, які перебувають на борту.
Автор: Ольга Купріянова
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?