Авторизация

Відомі люди жертвують кошти на боротьбу з коронавірусом

Відомі люди жертвують кошти на боротьбу з коронавірусом
Китайський коронавірус 2019 nCoV вже став загальносвітовою проблемою, і над її усуненням готові працювати в багатьох країнах світу. Багаті і знамениті люди вже почали жертвувати великі суми грошей на вивчення вірусу, винайдення вакцини і ліків проти нього.
Так, фонд знаменитого мільярдера Білла Гейтса заявив про пожертвування 100 мільйонів доларів на боротьбу з даним коронавірусом. Гроші перерахують на рахунки міжнародних організацій, одна з яких - ВООЗ. Планується, що 60 мільйонів з названих 100 піде на розробку і тестування вакцини, 20 мільйонів - на діагностику захворювання і організацію карантинних заходів, 20 мільйонів - на захист населення Африки і Південної Азії від коронавірусу.
Ще одна відома людина, власник Alibaba Group (Aliexpress) Джек Ма, пожертвував на боротьбу з коронавірусом у Китаї 14 мільйонів доларів. Їх планується задіяти для створення вакцини і ліків від коронавірусу даного типу, а також на профілактику поширення вірусу. Гроші пішли на рахунок двох урядових організацій Китаю. Також Джек Ма пропонує владі Китаю використовувати для пошуку ліків від коронавірусу обчислювальні потужності своєї компанії безкоштовно. Це не перше пожертвування Alibaba Group з моменту спалаху коронавірусу 2019 nCoV. Раніше вона виділила 144 мільйонів доларів на покупку устаткування і ліків для лікарень в провінції Хубей, де вперше було виявлено захворювання.
Автор: Ольга Купріянова
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка